Skip to main content

Finn din indre Odin på Beitostølen, ta deg en pause fra virkeligheten

Det er nok mange som vil si seg enige i at Beitostølen er en nasjonalskatt. Og nå har stedet fått et hjem for guder. Ifølge norrøn mytologi måtte man ri over regnbuebroen Bifrost for å komme seg til æsenes hjem, Aasgard. Som navnet tilsier, dette nye prosjektet skal tilby luksus – riktignok jordnært, men en norrøn gud verdig.

Ca. 60 fritidsboliger i rekker på 2-4 skal oppføres på en nydelig lokasjon ca. 700 meter fra Beitostølen sentrum. Her finnes noe for alle i familien, uansett alder. Beitostølen er et kinderegg med et deilig, snødekt lag av natur, et lag av kultur som vil glede alle sanser, og overraskelsen: Aasgarden med sine ytterst komfortable fritidsboliger.

En urban fjellandsby

Beitostølen er en fjellandsby med svært mye å by på. I tillegg til tradisjonell langrenn og slalåm kan man være med på arrangerte vinteraktiviteter som hundekjøring, kjelkeaking, ridning, snøscooter, snørafting, isfiske eller ha en opplevelsesrik kveld ute i naturen med lavvo og god mat over åpent bål. Hele Jotunheimen ligger dessuten for dine føtter om du ønsker turer i fjellet når snøen er borte. Det fine med å velge en fritidsbolig i Aasgard er at man kan velge natur, kultur, eller begge deler. Beitostølen har mange gode spisesteder og puber, dagligvarehandel og vinmonopol.

4 årstider

Dette er en helårshytte i ordets rette forstand. Du får idyllen som kommer med ei hytte på fjellet i kombinasjon med et ekstra hjem – en moderne fritidsbolig med alle fasiliteter du trenger. Selv om det først og fremst er vintersesongen som lokker folk til fjells, så er Beitostølen levende alle årstider. Man kan nyte friluftsaktiviteter alle månedene i året, samtidig som man får glede av Beitostølens urbane tilsnitt. Dagstursekken bør passe til sitteunderlag og matpakke, men også til et par fine sko man kan bytte ut med støvlene etter å ha spasert de ca. 700 meterne inn til sentrum for å spise en bedre middag.

Vinter

320 km preparerte langrennsløyper, 2 alpinanlegg med familievennlige og utfordrende løyper. Mange ulike aktiviteter for hele familien.

Vår

Beitostølen et sykkeleldorado, store deler av løypenettet blir sykkelvei. Snøen smelter og det er på tide å bytte ut skistøvler med fjellstøvler.

Sommer

Ved foten av Jotunheimen, hele 255 av Norges 300 fjelltopper over 2000 meter ligger her. Bitihorn (1607 m) er også en populær topp for hele familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Aasgarden.

Høst

Det fine med å velge en fritidsbolig i Aasgard er at man kan velge natur, kultur, eller begge deler. Iløpet av året arrangeres det flere store og små festivaler på Beitostølen.

Utsikt fra æsenes borg

Norske fjellhytter har lang erfaring og er en trygg hytteleverandør. Fritidsboligene som oppføres skal være av høyeste kvalitet. Utformingen skal være tradisjonsrik, men moderne og funksjonell. Her skal ingenting mangle. Det skal være rom for lys, varme og hygge. Interiørarkitekt Eva Klokkerud fra Vivente design har sørget for at fritidsboligene får de beste løsningene både i forhold til lys, løsninger og materialvalg. Dette er en helårshytte i ordets rette forstand. Du får idyllen som kommer med ei hytte på fjellet i kombinasjon med et ekstra hjem – en moderne fritidsbolig med alle fasiliteter du trenger. Selv om det først og fremst er vintersesongen som lokker folk til fjells, så er Beitostølen levende alle årstider. Man kan nyte friluftsaktiviteter alle månedene i året, samtidig som man får glede av Beitostølens urbane tilsnitt. Dagstursekken bør passe til sitteunderlag og matpakke, men også til et par fine sko man kan bytte ut med støvlene etter å ha spasert de ca. 700 meterne inn til sentrum for å spise en bedre middag.